Онлайн-курс «UI UX дизайнер» Навчання UI UX дизайну з нуля Курси для UI UX designer

29.07.2024

хто такий ux/ui дизайнер

Там ви знайдете багато різних матеріалів на тему проектування та оформлення інтерфейсів, дізнаєтеся про нові розробки та модні тенденції. Також, є безліч YouTube та телеграм-каналів з корисною, цікавою інформацією, кейсами та надихаючими роботами. Обов’язково дивіться приклади UI/UX-дизайну, щоб зрозуміти, що вам відгукується і що ви хотіли б спробувати. Він взаємодіє з розробниками, проект-менеджером та веб-дизайнером, а також тісно пов’язаний з UI-дизайнером або бере його завдання на себе. При суміщенні функцій UI/UX-дизайнер займається проектуванням інтерфейсу та оформленням усіх елементів.

SMART – цілі: найкращий помічник у плануванні для програмістів

UX розшифровується як user experience, тобто користувальницький досвід. Іншими словами, це взаємодія користувача з інтерфейсом, то, наскільки зручним для нього є сайт або додаток. UX-дизайн є процесом, за допомогою якого можна забезпечити кращий досвід, який користувач отримує при роботі з тим чи іншим продуктом. Щоб залишатися конкурентоспроможним в цій індустрії, слід постійно розвиватися та слідкувати за трендами в дизайнерських https://wizardsdev.com/ рішеннях.

Професія дизайнер: вхід у графічний та веб-дизайн

хто такий ux/ui дизайнер

Ми сформували п’ятірку основних навичок, які можуть стати вам у пригоді для успіху в UX-дизайні, на основі дослідження американської компанії Adobe. UX/UI дизайн робить більш доступною взаємодію людини та системи, що сприяє побудові хороших взаємин компанії зі споживачами. Це і є одним із ключових критеріїв для підвищення продажів і зростання конверсії.

Що таке UI/UX дизайн – з чого розпочати навчання

UI-дизайн (User Interface design) – це візуальна складова інтерфейсів сайтів і застосунків. Він охоплює розробку гами кольорів, анімації, кнопок, меню, іконок, шрифтів та інших елементів, з якими ми взаємодіємо. У кожного студента буде особистий куратор-помічник, який даватиме зворотний зв’язок по домашках, підказуватиме з питань стосовно навчання та нагадуватиме про всі важливі дедлайни. Mike Locke — величезна кількість контенту, пов’язаного з дизайном та UX-дизайном, починаючи від відеоуроків, і закінчуючи кар’єрними порадами. Також з UX/UI дизайну за бажання можна перейти в продуктовий дизайн.

Відгуки наших студентів

Це дозволяє грамотно побудувати ієрархію розділів, розробити корисний та інтуїтивно зрозумілий функціонал. Деякі дизайнери, особливо початківці, роблять ставку на красу, тому намагаються відмалювати привабливу сторінку з яскравими кнопками, забуваючи про зручність користувача. Досягти цього можна, використовуючи основні принципи UI/UX-дизайну. Також популярним є запит – чим відрізняється юзабіліті від дизайну? А дизайн націлений на проектування взаємодії та візуальне оформлення, ґрунтуючись на психологічній ux/ui дизайнер складовій, щоб зрозуміти, як аудиторія сприймає роботу із системою. Тобто юзабіліті полегшує користування сайтом, а дизайн робить цей процес приємним.

Незалежно від обраного напрямку, новачкові слід починати з освоєння Figma та Sketch. Обидві програми призначені для дизайну, але Figma також передбачає можливість колективної роботи. Крім того, необхідно мати навик Photoshop Adobe та Illustrator, оскільки цей софт має корисний додатковий функціонал для роботи з проектами. Гнучкий графік – це добре, але, з іншого боку, потрібно бути готовим до того, що замовник або керівник проекту може зв’язатися з вами в будь-який момент. Яким би якісним та «робочим» не був дизайн, ніхто не застрахований від клієнтського «мені це не підходить». Потрібно розуміти, що робота спеціаліста складається з рутинних операцій.

  • Це чудова можливість поєднувати любов до прекрасного з чіткими бізнес-завданнями.
  • Оскільки професія дизайнера пов’язана зі створенням як естетичних, так і функціональних IT-продуктів, для фахівця аналітичні здібності не менш важливі, ніж художні.
  • ITSTEP Academy навчить основ і зробить із вас спеціаліста за 6 місяців навчання.
  • У своїй роботі дизайнер повинен бути здатний розуміти потреби користувача та досліджувати їх поведінку на сайті або додатку, щоб створити максимально зручний та ефективний дизайн.
  • Крім того, можна брати участь в конференціях, семінарах, тренінгах, де зустрінеш інших професіоналів та зможеш поглибити свої знання в сфері UI/UX дизайну.
  • На сьогодні для початку буде достатньо класичної зв’язки Adobe Photoshop/ Illustrator для графіки, а також Figma для інтерфейсів.

Средняя заработная плата UX/UI дизайнера

UI-дизайн враховує особливості зорового сприйняття і технічні характеристики різних пристроїв для адаптивності та щоб очі не втомлювалися. UI-дизайнер робить так, аби компоненти інтерфейсу були зрозумілими та гармонійно поєднувалися між собою, створюючи єдине візуальне враження. Ви можете почати навчання в зручному для вас режимі, поєднувати навчання на платформі з роботою та особистим життям. Всі відео будуть доступні після оплати, тому ви зможете займатися в будь-який момент.

Навчання у Wizeclub – це продуманий формат, зручність, якісна кураторська підтримка, тільки корисна та цікава інформація та ком’юніті. Атестат про середню освіту, мотиваційний лист, тест з англійської мови, екзамени з профільних предметів. Враховує нюанси та складає карту сайту з оптимальним розташуванням розділів для зручного користування. Інтерпретує проаналізовані дані і створює маршрути користувача. Всі кнопки для переміщення між розділами найкраще розмістити в одному місці.

  • Європейські країни можуть конкурувати з Америкою в плані заробітної плати дизайнерів інтерфейсів користувача.
  • На сайті з гарним UI-дизайном ти швидко і без проблем заповниш необхідні форми, знайдеш кнопку «Купити» і прочитаєш текст з будь-якого гаджета.
  • Веб-дизайнери затребувані і зараз, вони займаються проєктуванням загальної структури веб-ресурсів, виконують функції графічного дизайнера та причетні до процесу верстки.
  • За результатами курсів ви матимете навики та портфоліо, необхідне для влаштування на роботу.

хто такий ux/ui дизайнер

При хорошому UI-дизайні — зможете легко прочитати текст на сайті, написи на кнопках. Верстка буде акуратною, кольори досить контрастними та не зливатимуться з фоном, а візуальне оформлення всіх колонок, меню, спливаючих вікон, форм — гармонійним між собою. Щоб розпочати кар’єру у сфері UX/UI-дизайну, варто буде вибрати спеціалізовану онлайн-програму, де вас навчатимуть згідно з останніми тенденціями та з використанням сучасних технологій. Друга проблема, з якою стикаються новачки, — відсутність грамотного наставника. У дизайні важливі не лише технічні навички, а й досвід та думка.


Клуби
Київ
Львів
Клуби
Київ
Львів