Чудовий рецепт для любителів риби. Приготування швидке, а результат дуже смачний
- 500 г риби,
- 1 морква,
- 1 цибулина,
- 1 яйце,
- 2 столові ложки сметани,
- спеції (сушений базилік, часник, коріандр, кріп, кмин, чорний мелений перець),
- 2 ст л рослинного масла.
Якщо подати ці котлетки разом зі свіжим салатом, прийом їжі буде легким і корисним!
Приготування:
Дрібно нарізаємо рибу (тілапія, хек, …)
До нарізаної рибі додаємо всі інші продукти: цибулю і моркву, натерті на дрібній тертці, сметану, яйце, спеції та сіль. Ложкою ретельно перемішуємо наш фарш.
Ліпимо руками маленькі котлети, викладаємо їх на сковороду і смажимо на олії для смаження, вибираючи невеликий вогонь, близько 3-4 хвилин. Або можна запекти в духовці.
Готові котлети складаємо на тарілку.