Лосось з імбиром

Новий рецепт запеченого лосося приємно здивує любителів риби і морепродуктів. Родзинка страви – імбир, який надає смаку своєрідності.

VR6BS63WMIs
Інгредієнти:

  • Лосось 400 г;
  • Соєвий соус 10 мл;
  • Лимонний сік 20 мл;
  • Часник 10 г;
  • Імбир свіжий 10 г;
  • Кефір 0% 200 мл;
  • Гірчиця 10 мл;
  • Базилік сушений 5 г;
  • Сіль, перець, зелень – за смаком.

А Ви знали, що імбир сприяє прискоренню обміну речовин та зміцненню імунітету, покращує кровообіг, допомагає при атеросклерозі, має спазмолітичні властивості, а також чудово бадьорить? Крім того, він містить у своєму складі безліч мікроелементів, серед яких кальцій, залізо, цинк, калій, магній, фосфор. А також вітаміни А, С, В1. В2 і багато незамінних амінокислот.

Приготування:

Рибу вимити й обсушити. Нарізати на порційні шматочки.

Змішати в мисочці соєвий соус, лимонний сік, часник, тертий імбир.

Натерти рибу з двох сторін підготовленою сумішшю. Викласти на фольгу. Акуратно загорнути рибу у фольгу і поставити в холодильник маринуватися на 2-3 години.

Запікати рибу у фользі, не розгортаючи, при температурі 180 ° C 20-25 хвилин.

Змішати кефір, гірчицю, додати зелень, сіль, перець за смаком – це соус.

Подавати рибу, поливши соусом і прикрасивши зеленню.

#Рецепти
Клуби
Київ
Львів
Клуби
Київ
Львів
72765905_1192489664268329_2164369088585924608_n

Дивитись розклад

Детальніше