Курячі ньоккі в пароварці

Супер корисна страва на вечерю для тих, хто хоче схуднути або підтримувати свою вагу в нормі.

Y04AQdnUhQo
Інгредієнти:

  • куряча грудка 500 г;
  • вівсянка 40 г;
  • яйце 1 шт;
  • яєчний білок 1 шт;
  • цибуля ріпчаста 30 г;
  • пучок петрушки або кінзи;
  • часник 2 – 3 зубчика;
  • спеції за смаком.

В Римі ньоккі – традиційна страва четверга. Прислів’я каже: “У четвер ньоккі, в п’ятницю риба (або нут та баккалà – солона тріска), а в суботу- тріппа (рубець)”. Четвер – майже святковий день в Італії (в гастрономічному розумінні), коли страви повинні бути вишуканими та смачними, на відміну від буденних страв.

Приготування:

Прокручуємо грудки.

Дрібно ріжемо цибулю, перемішуємо з фаршем.

Взбиваємо яйце і білок, дрібно нарізаємо туди часник та зелень, ретельно взбиваємо, додаємо в фарш.

Вівсяні пластівці змелюємо в борошно і додаємо в фарш, додаємо також спеції та добре все перемішуємо.

Мокрими руками формуємо кульки та вкладаємо в пароварку. Готуємо 45 хв.

#Рецепти
Клуби
Київ
Львів
Клуби
Київ
Львів
72765905_1192489664268329_2164369088585924608_n

Дивитись розклад

Детальніше